2008.06.28. FFS InfuzioA Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója új tagjai mutatkoznak be a Boulevard és Brezsnyev Galéria szervezésében a Holdudvar Galériában.Az FFS minden évben felvétel meghirdetésével frissíti tagságát, melyen egy portfolió review keretében a pályázók szakmai és művészi felkészültségükről adnak számot.
A Margitszigeten nyíló kiállítás a 2008-ban felvett tagok munkáiból nyújt áttekintő anyagot. A verniszázs résztvevőinek alkotásai, művészeti infúzióként, nemcsak a Stúdió alkotói életét, de a kortárs fotóművészeti tendenciákat is frissítik.
A különböző fotográfiai irányokból érkező fiatal művészek fúziója a látvány sokféle megközelítésével, az experimentális fotográfiától az alternatív technikákon át a dokumentarizmusig, a vizuális játék autonóm variációit mutatják be, mint a megannyi mozaik kockából összeálló egységes kép.
Megnyitó 2008. június 28. szombat 20 óra.
Megnyitja: Kasza Gábor fotográfus, az FFS titkáraZenélmek: Dobos Gergely és Szász AndrásA kiállítás 2008. június 28-tól július 5-ig látható a margitszigeti Holdudvarban.

Az inFÚZIÓ kiállítás résztvevői:
Balogh Zoltán, Biró Roland, Dezső T. Tamás, Gáldi Vinkó Andrea, Góczán Szilvia, Gunics Dóra, Hermann Gábor, Jokúti András, Koleszár Adél, Krajnik István, Landmaller Judit, Luca Orsolya, Móró Máté, Niina Ala-Fossi, Perness Norbert, Porkoláb Zsófi, Sárközi Péter, Szombat Éva, Tóth Balázs Zoltán, Újvári Roland

[nggallery id=45]