2009.06.17 Pique-nique HoldudvarA B&B idén harmadik alkalommal vendégszerepel a margitszigeti Holdudvar Galériában. A nem-hagyományos kéthetes B&B pique-nique keretében most sem csak csupán képzőművészeti kiállításról beszélhetünk, hiszen a tárlat ideje alatt számos színes program és esemény várja a Margitszigetre vágyókat.

 

Ebben az évben az 1969- es szexuális forradalom 40. évfordulója alkalmából a B&B 32 kortárs művész 62 erotikus ihletésű alkotásait mutatja be. A kiállító kortárs művészek között Almásy Oti,  Hafner Mónika, Gaál József, ef Zámbó István, Fóti Lázár, Verebics Kati, Vetlényi Zsolt, Sara Berti és Wahorn András, neve is feltűnik mely bizton garancia a kiállítás színvonalát tekintve. A kiállított művek egy része látható volt a Mediawave fesztiválon, a mostani válogatás azonban a korábban látottakhoz képest újabb műveket és művészeket is bevont kínálatába. A megnyitón a Panda esztrád kápráztatja a nagyérdeműt és sor kerül az Action Company Tiszta Szag bemutatójára is. A két hét alatt számos érdekes eseményre kerül sor  18-án értékes díjakkal jótékonysági snóblibajnokság, előtte fáramászóverseny ?aki leesik, kiesik!? ? jeligével. A művészetek éjszakáján, Szent Iván éjjelén  Juhász Tibor egyestés erotikus szabadtéri tárlata kerül bemutatásra, és ekkor lehetőség nyílik hőlégballonos budapesti panorámanézésre is, ezt követően a Boulevard&Brezsnyev 2009-es arany-díjátadójára kerül sor és a programsorozat végén, június 25-én a kiállított erotikus alkotásokat árverésre bocsájtjuk, az aukciót Wahorn András vezeti.. Az árverés bevételéből a B&B jövőbeni működését és programjainak létrejöttét fogjuk biztosítani. Az eseményekről a PöppFM közvetít élőben!

III.Boulevard&Brezsnyev pique-nique a Holdudvarban. 2009.06.17-29

Június 17 szerda

18h Action Company ? Tiszta szag

19h ErotikART aukciós kiállításmegnyitó , megnyitja: Fabricius Gábor

20h Panda Esztrád

Június 18 csütörtök

18h Fáramászóverseny ??aki leesik,kiesik?

20h BBopen-jótékonysági Snóbli bajnokság

 

június 20 szombat

18h Juhász Tibor: Egyestés Szabadtéri Tárlat

20h- Hőlégballonos-statikus város-nézés

21h BB aranydíjátadó

 

június 25 csütörtök

erotikart_aukcio119h ErotikART aukció

az aukciót Wahorn András vezeti

az eseményekről élőben a pöppfm közvetít

Sok szeretettel meghívjuk a Boulevard&Brezsnyev Közép-Európai Kortárs Társadalomművészetet Támogató Közhasznú AlapítványErotikART AUKCIÓ-jára,ahol 32 kortárs képzőművész 64 erotikus alkotása kerül kalapács alá2009. június 25.-én 19:00-kor (csütörtök)a margitszigeti Holdudvar Galériában!Az aukciót Wahorn András vezetiA kiállítás megtekinthető 06. 17-től a margitszigeti Holdudvar Galériában (a régi kaszinó helyén, 5 perc séta a Margit hídi lejárótól)! Nyitvatartás: minden nap: 11.00-05.00
Az ErotikART kiállítás a győri MEDIAWAVE Fesztivál keretei közt került megrendezésre 2009. tavaszán.A tárlat és a fesztivál központi témája az 1969-es szexuális forradalom 40. évfordulója alkalmából az erotika volt. A B&B Galéria és a kiállítás szervezői együttműködéséből született meg a mostani aukció, melyMagyarországon először, tematikus anyagot kínál a licitálni vágyó közönség elé.Művészek:Almásy Otília, Bánki íkos, Sara Berti, BMZ, Czank Ninetta, Deli Anett, Drégely Imre, Dr. Máriás Béla, Énzsöly Kinga, Ef Zámbó István, Fóti Lázár, Fukui Yusuke, Gaál József, Jahoda Réka, Hafner Mónika, Keller Dia, Menyhárt Tamás, Nagy Zita, Ocztos István, Osgyányi Sára, Rizmayer Péter, Stark Attila, Szabados írpád, Szeivolt Kati, Szőke Gábor Miklós, Szöllősi Géza, Szuharevszky Mihály, Tamási Claudia, Töttös Kata, Valkó Gyula, Verebics ígi, Verebics Kati, Vetlényi Zsolt, Wahorn András

Boulevard&Brezsnyev snóbli verseny szabályai

A Játék:

Minden versenyzőnek 3 pénzérméje van, a háta mögött a ?mutató? kezébe rak 0-1-2-vagy 3 pénzérmét és azt ökölbe szorítva előrenyújtja.

Amikor mindenki előrenyújtotta a kezét, sorban tippelnek, hogy hány darab pénzérme van az előrenyújtott kezekben. Snóblit akkor mondunk, amikor úgy gondoljuk, hogy az összes kézben 0 vagy mindenkinél 3-3 érme van. Amikor az utolsó tipp is elhangzott, az első beszélő tenyerét kinyitva felfedi a nála lévő érmék számát és a többi játékos követi példáját. Az nyer, aki eltalálja a kezekben lévő érmék számát. Ha senki nem találja el, új játékba kezdenek.

Egyszerre 3-4-5 játékos játszik. Aki nyer, az egy pontot kap. Amikor összegyűlik 3 pont akkor a versenyző továbbjut.

 

Tilos:

– A játszma alatt több számot mondani (?négy,jaa inkább öt!)

– Hamarabb kinyitni a tenyeret, mint ahogy a játékban lévő utolsó ember nem mondta ki saját tippjét

– Kevesebbet vagy többet mondani, mint az matematikailag lehetséges lenne.(zsófizás)

(?ha ketten játszanak és az egyik játékosnál nincs pénzérme, nem mondhat négyet vagy ennél többet?)

– Zsebből játszani.

Aki ezen játékszabályokat nem tartja be az kizárja magát a versenyből!

 

A Snóbli avagy ?Kézi Póker? nagy tradíciónak örvendő élvezetes játék, ahol nem csak szerencse számít!

Relax, IT?S JUST A FUCKING GAME!

 

[nggallery id=66]