Idén az önkormányzati választásokon a Kétfarkú Kutyapárt, mint civil kultúrális egyesület indul a szegedi polgármesteri és budapesti főpolgármesteri címekért.

Felhívás!

A választási küzdelemben való részvétel jó alkalmat teremt arra, hogy művészeti alkotótérré varázsoljuk a politika által kisajátított utcákat, hirdetőfelületeket, témákat, motivációs zónákat azzal a céllal, hogy a szigor, a tekintély, a választásokkal járó depresszív, bárgyú, marcona és szinte mindenkit mindenkitől elidegenítő érzéstartományát a humor fegyverével súlyozzuk ellen. A szatirikus olykor cinikus hangvétel, a vicces ötletek és a komolytalanság látszatán keresztül próbálunk némi oxigénhez jutni és juttatni magunkat a városlakókat.

E politikának álcázott társadalomművészeti projekt szellemisége a vágyak tartományát célozza meg. A hatalomvágy körül forog az elkövetkező másfél hónap, az abszurd, a sci-fi, a pszichedelikus animáció, a stand-up comedy, a spontán szituációs dramaturgia és egyéb aktuális szemlélet, stílus és eszköz alkalmazásával igyekszünk diktálni és tartani a tempót. Némely üzenetünkben a boldogulás, a kölcsönös rokonszenv, az életöröm, a képzelet szabadságának kicsinynek, átlagosnak tartott emberi vágyait kínáljuk a hivatásos pártok profi dreamworkjeinek megszokott, átlagos üzeneteivel szemben, míg másokban talán efféle célirányosság nincs is, csak a kreativitás, az összmunka örömének motivációja jelenik meg. Mindez Ehhez kérném ötleteiteket és alkotó közreműködéseteket! – Victora Zsolt

 

Pályázati felhívás kreatív látványtervek készítéséhez!

A GELLÉRTHEGYI ENERGIANYELŐ

A Gellért-hegyen  felépítjük a IV.Béla Energianyelőt, amely a világűrből begyűjtött energiákat alakítja a Föld számára felhasználhatóvá. A rendszer segítségével megvalósulhat régi álmunk, és  végre bevezethetjük az ingyenes áramszolgáltatást, 10 évre visszamenőleg.

AJRO vagy EURÓ

Pártunk egyértelmű választ ad a devizahitelesek gondjaira, valamint a forintárfolyam-ingadozások okozta problémák kezelésére azzal, hogy 2005-ben bevezettük a közös európai fizetőeszközt, az eurót.
– Bevezetjük a pénzosztást az eddigi pénzszórás helyett.

ÚJ ÁLLATFAJOK LÉTREHOZÁSA

Befoltozzuk az ózonlyukat, megállítjuk a globális klímaváltozást, csökkentjük Azerbajdzsán káros anyag kibocsájtását.
– Nagy probléma, hogy az emberi tevékenység miatt sok állatfaj kihalt!

Új fajokat hozunk létre a kihaltak helyett, hogy számukat stabilizáljuk.

*Az elkészült munkákat ITT tekintheted meg

ÉDESVIZI DELFINEK A DUNÁBAN BALATONBAN

Budapesten delfináriumot, delfinek ugranak VÖCSÖK4 hajóután, gyerekek mosolyognak,  a balatonon is akár?

HULLÁMVASÚT

Abból a célból, hogy végre kitilthassuk a turistabuszokat a belvárosból, a várost átszövő hullámvasutat helyezünk üzembe.

MARGITSZIGET

A Margit-szigetet leúsztatjuk a Margit-híd és a Lánchíd közé, mert ott jobban nézne ki.

DUNA A KÖRUTON

Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók

RÓZSA SÁNDOR ŰRKIKÖTÖ

Rendbe hozzuk, és komoly fejlesztésekkel bolygóközi űrkikötővé építjük ki az elmúlt években méltatlanul elhanyagolt szegedi űrállomást, fellendítve ezzel a Szegedre irányuló bolygóközi turizmust.

 

Kövess minket online az MKKP  blogján vagy keresd fel a választási irodánkat az ŰR/TÉR-ben, a Király utca 39.


 

 

[nggallery id=97]